Päätettiin tehdä tässä taannoin jotain kunnollista. Kunnollinen tarkoittaa meillä lähinnä ruokaa. Aktiviteettina oli tehä 10 eurolla kolmen ruokalajin ateria kahdelle. No, koska meitä on kolme, eikä tietenkään kukaan halua jäädä ilman, nostettiin budjettia kahdella eurolla. Ruokalista oli seuraavanlainen: Alkuruokana sosekeittoa, pääruokana jauhelihakastiketta ja makaroonia, salaatti porkkanaraaste, sekä jälkkärinä frideerattuja banaaneja ja jäätelöö. Ruuan tekeminen päätettiin seuraavalle kerralle. Seuraavan kerran ohjelmaan päätetiin lisätä myös uuden taidon opettelu: pipon virkkaus.

Kokoonnuimme kololle vielä laskemaan budjettia, joka olikin sitten reilu euron yli! Mutta ei kun kauppaan. Pieni poiminta:sipuli maksoi vain 0.07e! Joo, lopulta meidän ostokset sitten makoisvatkin vain reilu 8e. Lopuilla rahoilla ostimme sitten suklaata. Ostosreissun jälkeen kololle kokkamaan ja virkkaamaan. Matkassa oli pieniä vastoinkäymisiä, liesi ei meinannut aluksi toimia, siirryttiin käyttämään toista.

Ruuan valmistumisen yhteydessä virkkailimme pipoja, joka otti varsinkin Sannila alukusi koville, mutta sitten alkoi luonnistua. Pipot on tavoitteena saada valmiiksi Välkkeelle (tai sitten Kilkkeelle).

Ruuasta tuli todella hyvää. Sosekeitto saattoi kylläkin jäädä pienesti täydellisestä soseisuudesta, mutta maku oli hyvä. Jauheliha kastikkeesta tuli lopulta kastiketta, kun ensin vähän tuskattiin. Frideerauksistakin tuli hyviä, vaikka vähän hirvittikin loppu tulos aluksi.

Ruoka oli siis hyvää, minkä lisäksi sitä oli riittävästi. Kukaan ei muistanut milloin maha olisi ollut niin täynnä, meinasi olla jätskin mahtuminenkin tiukilla. Lopuksi tehokas tiskaus ja keittiön siivous.

Syöminen on hiano harrastus

-Kaisa