Nyt on kulunut lähes kaksi vuotta edellisestä päivityksestä, eli melkein siunattiin tää blogi jo kuolleeks... Kunnes, saatiin  jostain inspiraatioo, ja päätettiin, että elvytetään tää entistä paremmaksi!
 
Edellisiin päivityksiin verrattuna ryhmämmekin on muuttunut ja kasvanut ainakin monien hienojen kokemuksien puolesta. Viialan Metsänkävijöillä ei ole enään samoajaryhmää (15-18v), vaan ainoastaan neljän hengen samoaja-vaeltajaryhmä Syöppö Siepot. Nimihän tulee meidän runsaasta ruokahalusta :) Sen lisäksi että Kaisa ja minä ollaan nyt jo vaeltajaikäisiä (18-22v) vanhuksia, on ryhmäämme tulluks aktiiviksi jäseniksi Esko, josta jo aikasemmin on mainittukin, muttei vielä esitelty, ja Elina eli Elli, joka on Kaisan pikkusisko.
 
Sen lisäksi että minäkin olen kasvanut ikää, on myös elämän tilanne muuttunut aikas paljon. Opiskelen nykyään Akaan (jota Viiala on yksi osa) naapurikaupungissa Valkeakoskella, jossa myös olen asunut syksystä lähtien yksikseni. Vanhojen partiotuttujen ja asenteeni takia en tietenkään voinut tyytyä vain yhteen lippukuntaan (niinkuin en voinut tyytyä vain yhteen kouluun, lukioon tai ammattikouluun, joten valitsin kaksoistutkinnon), vaan toimin tätä nykyä myös Valkeakosken Korvenkävijöissä tarpoja (13-15v) johtajana ja hallituksen jäsenenä. Joten varmasti tulette lukemaan myös joitakin juttuja sieltäkin. 
 
Kaisakin on saanut nyt yhden etapin suoritettua ja painoi valkoisen lakin 2.6. päähänsä. Heinäkuussa silläkin alkais vähän pitempi valtion tarjoama leiri, ja samaan aikaan se meinaa järjestää yhdet seikkailijakisat syksyksi! Tästäkin tulette varmasti vielä lukemaan myöhemmin!

Samoista seikkalija kisoista tulette todennäköisesti lukemaan täälä vielä muutenkin, sillä meidän neljän hengen ryhmästä on tosiaan tämä yksi kisanjohtaja ja kolme rastipäälikköä!
 
Näitä siis ainakin luvassa, mutta varmasti myös paljon muuta kuten muun muassa kesäleiristä nuorten johtajien silmin, kuinka pitkään voi talkoilla kololla ennen kuin väsyy ja paljon muuta, muista siis vilkuilla tänne aina sillon tällön ;)
 
Hyvää kesän jatkoa toivottaapi Tepi