Tänne ei taas Kilkeen jälkeen ole paljoa tullu kirjoitelleeksi kukaan, vaikka eihän siittä edes ole pitkä aika, vaikka äärettömän pitkältä se alkaneiden koulujen takia tuntuukin...

Mutta nyt on tältä syksyltä yksi kokoontuminen takana ja muutama vielä edessä. Vahvuuteemma tuli lisää kaksi henkeä, Esko ja Sussu, jotka esittäytyvät myöhemmin.

Varsinaisia kokoontumisia meillä ei kuitenkaan ihan heti ole, mutta seuraavan kerran tapaammekin samoajakisoissa Levottomat jalat, josta meidät voi bongata oikeen kahden vartion voimin. Oikeastaan sekavartioita erään toisen Hämeeläisen lpk:n kanssa.

Sopivasti oli Kaisa suunnitelut vartio jaon niin hyvin että hän itse on Eskon ja erään Eliaksen kaa meidän lpk:sta ja lisäksi tulee yksi tyttö sieltä toisesta. Itse kisaan sitten kolmen tytön kanssa sieltä toisesta lpk:sta. Saas nähä mitä mullekkin keksitään kun nimi vartion nimi on mitä luultavimmin Kärppätytöt. Vaan oon niistä pojista ennenkin tyttöjä tehty.

Sittä tapaamme taas seuraavan kerran Mykkäliljalla. Sinne on tarkoitus lähtee koko porukan voimin olemaan hiljaa ja pitämään hauskaa. Kaisa onkin ennestään jo oikea konkari, menee jo kolmatta kertaa eli aikoo pitää suunsa supussa peräti 48 tuntia. Itse menen toista vuotta ja hiljenny vasta aamulla eli ajaksi tulee 33 tuntia. Esko, Sanni ja Sussu sen sijaan aloittavat 24 tunnista.

Jossain vaiheessa syksyä olisi tarkotus vääntää jonkun verran omenahilloa vartiomme varainhankinnaksi. Kirstumme kun on täysin tyhjä.

Myöskin olisi mahdollisesti tarkoitus tutustua jotiin tai jotaan, mahdollisesti naapuri lpk:n kanssa.

Marraskuun puolella olisi tarkoitus suorittaa istuinalusta testiä, josta innoitsimme jo heti sitä miettiessämme. Vaihtoehtoina testi kohteiksi oli myöskin mm. ruokailuvälineet ja makuupussit. Samalla olisi tarkoitus myös virkkailla pipoja. Niitä jotka Kaisa, Sanni ja minä jo keväällä aloitimmekin, mutta emme ole vieläkään kovinkaan paljoa edistyneet. Muut sen sijaan aloittavat alusta ja varmaan on kuitenkin ennen meitä valmiita...

Marraskuussa olisi myöskin tarpojien yöretki, jossa meidän olisi tarkoitus koittaa saada samalla aikasiseksi jonkinlaista samoilua.

Joulukuussa onkin sitten Itsenäisyyspäivän kirkko ja lpk joulujuhla. Lisäksi meidän olisi tarkoitus pitääs myös samoajien oma joulujuhla, eli täyttä mässäilyä.

Syksyn aikana olisi tarkoitus myydä myös mahdollisimman paljon partio-scout joulu tuotteitta ja emme edes kovin korkeaa tavoitettakaan pistäneet mynnin suhteen: vaan lpk:n eniten myynyt vartio. Kyllä me nyt 6 hengen voimin jokkut sudarit ja seikkailijat voitetaan. Viime vuonna meillä ei siittä tullukkaan ollenkaan rahaa, kun myimme kaiken tarpojien piikkiin.

Kaiken päälle olisi tarkoitus äänestä seurakunta vaaleissa, kun ne joskus ovat. Ja tietysti toteuttaa taustakartoitus.

Tälläinen ohjelma meillä tänä syksynä luvassa, toivottavasti hauska. Ja tottakaihan se on hauska tällä porukalla!

 

-Teppo