En muistapäivämäärää... :DMustalammin ranta
Mutta siis ViMe:n  syysleiri mustalammilla. Me samoajat mentiin sinne jo perjantaina ja meille pidettiin kokkisota! Isot vastaan pienet.. Elli ja Esko vastaan Emmi, Satu ja Mikko... Me pienen (Emmi,Satu ja Mikko) voitettiin.. Ruoka piti paistaa nuotiolla ja trangiaa sai käyttää vain keittämiseen. Elina ja Esko teki täytettyjä folionuotio perunoita ja juustomakkaraa, että jälkiruuaks suklaabanaania(kyllä, foliossa ja nuotiolla:D). Me(Emmi,Satu ja Mikko tehtiin tomaattipastaa, tonnikala,nakki-munakasta ja jälkiruuaks karamellisoituja hedelmiä (banaania,ananasta,appelsiinia) Jaaa no... Sit me vaan lämmitettiin paikkoja,mässättin, kuunneltiin musiikkia, saunottiin, uskallettiin käydä pulahtamassakin!
Se oli meille sellanen rentoutumisilta. Aamulla (lauantaina) oltiinki sitte valvomisen takia hieman alavireessä ja jo aamusta vähän jäljessä. Muut leiriläiset (tarpojat ja seikkailijat) tulivat ja me oltiin vielä tekemässä aamupalaa!
No ne muut meni si viemää kamansa tupaan ku me syötii meijä aamupala (paahtoleipää,salaattia,amerikankastiketta:D) loppuun ja sitte mentii yhteisee lipunnostoon.
Jaa... En apua.. En enää muista mitä sitten tehtiin... Muutakun syötiin :D
Tehtiin tiskivesiä..
Sauna/pukuhuone(jossa nukuimme samoaja-porukalla ekan yön)
Toisena iltana oli (yllätysyllätys) taas sauna :)
Toi päivä on menny jo vähän hämärtään...
Mutta sunnuntaina tulivat sitten sudenpennut ja saatiin paikkaan vähän hulinaa ja vilskettä (meitä samoajia,tarpojia ja seikkailijoita ei ollut kovin paljoa)

Meidän jaettiin ryhmiin ja ryhmissä meidän piti opettaa sudenpentuja käyttämään kirvestä ja vuolemaan kiehisiä! (kyllä me puukkosääntöjäkin kerrattiin)
Eskon kirveellä tehty esimerkki kiehinen
Ja ja ja...Sitten muut lähtivät kiertämään mustalammia ympäri ja sillävälin me rajattiin tietty alue ja valmisteltiin paikkoja afrikantähti peliä varten. Kun ne muut sitten saapuivat tältä äänekkäältä kierrokseltaan (ne pysty kuulemaan kokoajan missä päin ne meni) niin kerrottiin niille ohjeet, jaettiin ryhmiin ja alettiin pelata!

Afrikantähti pelin jälkeen niiden piti hakea itse tekemänsä puut ja mennä nuotiopaikalle ja mahdollisesti saada ne syttymäänkin. Siinä sitten paistettiin makkarat ja lähdettiin kotiin.. Ei kovin kummonen leiri mut loppujen lopuks iha jees:)

-Emmi